Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



12 de juny 2015

Judas Priest guardonats a la gala dels premis Kerrang! 2015!

kerrangawards2015_638


Les llegendes britàniques del heavy metal van ser honrats amb la distinció "Inspiration" a la Retentless Kerrang! Awards 2015 que va tenir lloc el passat dijous 11 de juny al Roxy Theater de la capital anglesa.

JUDAS PRIEST's ROB HALFORD: 'You Need Inspiration In Rock And Roll'

Els cinc membres de la banda, que es troben inmmersos en plena gira europea, van assistir al complert a la gala poques hores abans de la seva aparició al Download Festival. 
Aquestes són les declaracions d'en Halford després d'haver rebut el premi: