Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



19 de març 2014

Exclusiva mundial (?): el nou disc de Judas Priest està acabat!


En Rob ens deixava aquest titular en declaracions a Artisan News, la nit del passat dia disset, durant la gala benefica per a presentar el disc de tribut a Ronnie James Dio, "This Is Your Life". 


«El disc està acabat, està totalment acabat des d'avui» afirmava el cantant. «És un alleujament. És un alleujament perquè cada vegada que Judas Priest fem un àlbum, com qualsevol banda, hi poses el teu cor i la teva ànima, el típic sang, suor i llàgrimes. No és gens fàcil de fer quaranta anys després. Però Judas Priest sempre hem estat preparats per a nous reptes, i és una de les coses que més ens agrada fer, més que qualsevol altra cosa. Aquest és un bon moment per a què Priest celebri els seus quaranté aniversari amb un nou disc. Les coses no podrien ser millors»


A més a més de parlar del seu difunt amic i de la seva interpretació de "Man on the Silver Mountain", en Rob s'expressava en la mateixa línea per al portal de notícies Loudwire. Quan se li va preguntar sobre el punt en què es troba el nou disc, va donar una resposta bastant concreta: «El disc de Priest ja està acabat. Està llest. Acabo d'assabentar-me’n per en Glenn, que participa en les sessions de masterització a Anglaterra, que està acabat. Està llest. Sortirà en algun moment. Tenim més informació que anirem donant a conèixer a poc a poc per embolcallar-ho tot d'aquesta màgia que crea l'expectació i la tensió que porten al clímax». Després d'escoltar aquesta notícia, i preguntar-li sobre la direcció de l'àlbum, en Halford va contestar de manera breu, encara que concisa: «És fotudament heavy», va exclamar.
Ara només caldrà escatir si aquest nou treball es publicarà durant aquesta dècada o si caldrà esperar uns anys més...