Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



09 de febrer 2014

Inici accidentat a Saint Petersburg.


Ara que Rússia està d'actualitat mercè a l'organització dels Jocs Olímpics i el seu "respecte" pels Drets Humans, recuperem l'inici accidentat del xou que Judas Priest van fer al SK Yubileyny de St. Petersburg el vint d'abril de 2012. 
Els llums s'apaguen, els focus iluminen el teló on s'hi llegeix Epitaph i començar a sonar "Battle Hymn". Però quan cau la tela i arrenquen amb "Rapid Fire", abans d'atacar la segona estrofa, el volum del P.A. cau estrepitosament, la veu d'en Rob desapareix i la guitarra d'en Tipton només s'intueix. Tot i la sonora queixa dels fidels, els Sacerdots -professionals fins el moll de l'ós- executen la peça com si allò no anés amb ells. Però un cop acabada la cançó, es retiren al backstage i els técnics demanen deu minuts per a solucionar els problemes. Finalment només cinc en són necessaris per a què els Déus del metall tornin a l'escenari i descarreguin la peça amb energies renovades.
A continuació en podeu veure els vídeos:



Van tenir alguna cosa a veure les autoritats russes? Va ésser aquesta la manera de mostrar el seu rebuig per la tendència sexual d'en Halford? S'accepten opinions...

1 comentari:

Oso ha dit...

Nunca me lo había planteado desde ese punto de vista, pero ahora que lo dices... ¡tiene mucho sentido! Ejem...