Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



20 d’abril 2013

Judas Priest anuncia un gran presentació cinematogràfica d’”Epitaph” en cines!



El grup va penjar el passat divendres, dia dinou, la següent notícia:
"Judas Priest ha anunciat avui un gran presentació cinematogràfica en sales de cinema d’”Epitaph”,  l’electritzant xou en viu com a part de les celebracions del seu 40 aniversari, que promet ser una experiència de la filmació del concert única i total.

Des del 14 de maig, una sèrie de projeccions exclusives tindrà lloc a diversos cinemes seleccionats als EUA, Regne Unit, Alemanya, Àustria, Espanya, Suècia, Finlàndia, Hongria, Mèxic, Argentina, Brasil, així com d’altres que s’aniran afegint, i promet ser una experiència de la filmació del concert total. Els fans tindran una oportunitat única per reviure l'emoció de l’últim concert de la darrera gira mundial de la banda, filmat al Hammersmith Apollo de Londres el maig de 2012.

“Epitaph” compta amb versions enèrgiques de 23 temes clàssics que abasten els 14 àlbums d'estudi, i va ser gravat amb un impressionant sistema d’alta definició i amb un envoltant mescla de so 5.1.

Les ubicacions del cinemes i la informació sobre la venda d’entrades estaran disponibles judaspriest.com el dimarts 23 d'abril".