Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



05 d’abril 2012

Els beneficis dels drets d'autor aniran a la "Fundación Pequeño Deseo".

Després d'haver buscat diverses opcions, finalment ens hem decantat per aquesta organització d'àmbit nacional, apolítica i aconfesional que té com a misió fer realitat els desitjos de nens i nenes amb malalties cròniques o de mal pronòstic, amb l'únic objectiu de proporcionar-los una alegria que els ajudarà a sentir-se millor anímicament.
La "Fundación Pequeño Deseo" es financia gràcies a generoses i desinteressades donacions d'empreses i institucions de diferents sectors, així com de particulars que s'identifiquen amb aquesta causa.
Compreu molts exemplars i ajudeu a fer realitat molts somnis!. I recordeu: "A veces cumplir el sueño de un niño es su mejor medicina".