Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



11 de juliol 2011

Home of Metal: una exposició que explora 40 anys de Heavy Metal i el seu bressol


Home Of Metal és un projecte que vol rendir tribut a la música de Birminghan i el Black Country, convertint-se ara en una exposició única en la seva espècie que intenta rendir tribut a 40 anys de heavy metal i el seu extraordinari bressol. Organizat per l’empresa Capsule, Home of Metal és una lloança a la música que es va crea a les West Midlands, el seu llegat i la seva influència arreu del món.



Entre els plats forts del programa de 2011 s’inclouen:
“Home of Metal: una exposició que explora 40 anys de Heavy Metal i el seu bressol”. Aquesta exposició al prestigiós Birmingham Museum and Art Gallery, del 18 de juny al 25 de setembre, la conformen elements i material originals provinents de l’arxiu digital de Home of Metal. Durant els últims quatre anys, Home Of Metal ha recorregut la Gran Bretanya i més enllà en busca de relíquies, objectes, i històries interessants. 


Aquesta és la primera exposició metàl·lica d’aquest tipus, en la qual es reuneix memorabilia que prové directament dels propis fans, i que ocupa el seu lloc al costat d’objectes icònics como la creu de l’escenari del Mob Rules de Black Sabbath o una Harley Davidson similar a la que utilitzava el cantant de Judas Priest, Rob Halford, a l’escenari, així com les caràtules dels discos i peces de roba originals del grup. L’exposició també explorarà els ingredients que junts van crear el heavy metal, oferint una nova percepció de la història industrial de la zona, el so del primer blues-rock, la canviant indústria musical, el DIY Politics i l’impacte internacional del heavy metal.


Segons el Birminghammail.net, després de rebre, mitjançant una gravació,  la benvinguda a l’exposició per part del bateria de Sabbath, Bill Ward, els visitants comencen el viatge en una fàbrica de Birmingham dels anys seixanta similar a aquella on el guitarrista de Black Sabbath, Tony Iommi, treballava. La recreació mostra com els sons de la indústria van influenciar el heavy metal.

Per altra banda, el Walsall Leather Museum exposarà, del 8 de juliol al 10 de setembre, roba d’escenari portada per herois locals de l’escena del heavy metal com a part de l’exposició “Hell Bent for Leather: Judas Priest and the Heavy Metal Look”. Constituirà una rara oportunitat de veure roba de la col·lecció privada del grup, il·lustracions originals de Mark Wilkinson y dissenys de roba de Ray Brown.


Si voleu veure algunes galeries de fotos, aquí teniu la del "The Guardian" i la de la "CNN".