Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



28 de febrer 2011

Més sobre l'Epitaph World Tour

Paral·lelament a l'actualització de les dates de la gira de comiat, han aparegut un parell de notícies importants i una simpàtica curiositat. Per una banda, el passat dia deu, en Glenn Tipton ha estat nominat com a milllor guitarrista de metal en el concurs organitzat per part de la revista anglesa Total Guitar. Si voleu votar, cliqueu damunt la imatge.


Per l'altra, el quinze, Judas Priest van anunciar a la seva web la possibilitat d'incloure una peça de cada disc en el proper set-list de l'Epitaph World Tour, per la qual cosa demanaven l'ajut dels fans a través d'un dels topics del seu noticeboard. Si hi voleu anar, feu un clic:


Finalment, el mateix dimarts, el programa d'humor de la Televisió de Catalunya, APM? emetia imatges del darrer DVD del grup amb la música de la sèrie d'anime japonesa "Bola de drac". El podeu veure a continuació:


1 comentari:

Oso ha dit...

Lo último, yo siempre lo había sospechado. Son Goku pasaba de moreno a rubio cuando le entraban ganas de repartir tortas, pero lo que la serie nunca nos mostró era el siguiente paso: quedarse calvo.