Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



22 de juliol 2009

A Touch Of Evil - Live: Mini report (1a. part)


FITXA TÈCNICA

01. Judas Rising
02. Hellrider
03. Between The Hammer & The Anvil
04. Riding On The Wind
05. Death
06. Beyond The Realms Of Death
07. Dissident Aggressor
08. A Touch Of Evil
09. Eat Me Alive
10. Prophecy
11. Painkiller
12. Worth Fighting For*
13. Deal With The Devil*

*bonus tracks de l’edició japonesa

Durada total: 68 minuts i 46 segons

Rob Halford (veu); Glenn Tipton i KK Downing (guitarres elèctriques i sintetitzades); Ian Hill (baix); Scott Travis (bateria).

Editat el 14 de juny de 2009 a Europa, el Regne Unit (Sony BMG 88697545972) i els Estats Units (Epic 755266), i el 22 d’aquest mateix mes al Japó (SICP-2324).

El divuit de maig es fa públic a la pàgina oficial l’anunci de l’aparició d’aquest nou treball en directe i una setmana més tard es comunica el títol i s’estrena el treball artístic d’aquesta nova obra.

A principis del mes de juliol es pengen on line fragments de les cançons que apareixeran en el compacte i el set es pot escoltar complert a través de la pàgina Metalsucks.net. Tres dies després es pot veure el trailer que anuncïa l'inminent aparició d'A Touch Of Evil - Live.

Co-produït per en Tom Allom i Judas Priest.

Gravat per en Martin Walker i en Brian Thorene durant les gires mundials de 2005 i 2008.

Edició en format de CD senzill arreu del món.

EL DISC

Aquesta nova referència està composada per onze cançons gravades en directe i que mai s’han publicat de manera oficial en format de compact disc (amb les excepcions de «Painkiller», «A Touch Of Evil» -que ja es van enregistrar amb la veu de Tim Ripper Owens-, «Beyond The Realms Of Death» -aparegudes en els dos directes editats amb en Ripper i amb en Rob a Priest, Live and Rare) i «Riding On The Wind» (editada en un dels remasters). No es tracta per tant d’un concert, sinó una compilació d’aquestes gemmes i d’altres, algunes de les quals mai havien estat interpretades fins aquesta darrera gira, com és el cas de «Eat Me Alive» o «Dissident Agressor», i òbviament les que pertanyen al seu doble treball conceptual Nostradamus («Death»i «Prophecy»).

Queda clar que aquest A Touch Of Evil – Live no aporta gran cosa, només la de treure al mercat una nova referència per promocionar durant la gira americana d’aquest estiu.El motiu que esgrimeix en Halford per a la seva publicació l’assenyala en una recent entrevista a Billboard.com: “M’encanten aquestes cançons. Són simplement abassegadores. Com mai han estat enregistrades en directe en aquest format, suposa publicar alguna cosa fresca . Quan escoltes aquest repertori, t’adones que són peces molt, molt fortes que capturen l’actitud i el feeling que sempre ha tingut la banda. I si et pares a pensar que portem funcionant més de tres dècades i que sumem més de dos-cents cinquanta anys, simplement puc dir que és genial...”