Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



04 de gener 2009

Metàl·lic i feliç any nou a tothom...!!!

Comença l'any 2009 amb dues notícies: una de bona i una altra de dolenta. Comencem per aquesta última... Finalment i després de llargues converses, s'ha iniciat el desnonament, després de més de set anys des de la seva inauguració, del "Judas Priest Metal Museum" l'habitació privada on s'exibien totes i cadascuna de les peces de valor incalculable dels irredusctibles Defensors de la fe.

El dolorós i irrevocable procés va començar el dia del inocents, va continuar indefectiblement durant els dies 29, 30 i 31 i va culminar el passat dia 2 de gener.
Com podeu comprovar després d'empaquetar les diverses obres per poder-les emmagatzemar a "L'altell dels somnis perduts", es va passar a la immaculació de les parets i la posterior capa de colors...
Bé, és llei de vida i tot té un prinicipi i un final... Però, tal i com comentava abans, també hi ha una bona notícia. El motiu del desmantellament definitiu obeeix a la necessitat de tenir una habitació preparada per acollir la propera arribada de les dues úniques i preciades peces que seran envejades per tots els museus del món...

3 comentaris:

mane ha dit...

Qué impresión!!! Qué cambio!!! Cuánto color!!!
Seguro que las nuevas Señoras de la Casa le darán buen uso al antiguo templo de los Dioses del Metal.
Feliç any, bricolajeros!

mane ha dit...

Qué fuerte!!! Qué cambio!!! Cuántos colores!!!
Seguro que las nuevas Reinas de la Casa le dan buen uso al antiguo templo de los Dioses del Metal.
Feliç any, bricolajeros!

AbraLaCabra ha dit...

Las diosas no sólo del metal sino de todos los materiales resistentes están a punto de convertir ese museo en el más visitado del mundo. Sí, vamos pallá.
felicidades por este nuevo blos