Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



29 d’abril 2024

Invincible Shield (FAQS): Track by track (II)


Segon lliurament de la secció "Track by track" on en Rob ens continua descobrint els significats ocults darrera les cançons d'Invincible Shield.


DEVIL IN DISGUISE


"Quantes vegades ens hem trobat en una situació en què ens han enganyat? Aquesta cançó tracta sobre com s'utilitzen les paraules i la informació per crear una idea i una visió totalment oposada als fets i a la realitat. Només cal mirar les notícies per comprovar que passa a tot arreu. Només has d'estar alerta per si entres en conflicte amb el diable disfressat."

GATES OF HELL


"Als Priest ens encanta divertir-nos amb els aspectes fantasiosos del metall. Aquest tema és com una pel·lícula: ens alçarem a l'infern, aixecarem les banyes i ens divertirem. Ja ho sabeu, ens reunim allà! Tornem a parlar sobre la fe en el metall i la glorificació de totes les coses que Judas Priest estimem del heavy metal."

CROWN OF HORNS


"Aquesta cançó és una espècie d'introspecció respecte a allò que ens passa mentre busquem l'amor. Crec que el què busquem és esperança i vaig aprendre per les males que allò que somies prové del propi dolor. Es tracta d'esperar el moment de la vida en el qual trobis la persona especial que et complementi i quan arribi l’amor, mantenir-lo viu. Un cop més, estem aportant una connexió amb allò que tots experimentem i unint-nos en aquesta gran recerca i la fi de l'enyorança. Tots preguem per amor i finalment el trobem."

AS GOD IS MY WITNESS


"Aquest peça tracta altra vegada el risc, la resiliència, l'autodeterminació i el fet d’avançar et trobis on et trobis."