Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



07 de maig 2023

Judas Priest confirmen les dates del seu tour pel Regne Unit i Irlanda, però no seran aquest any.


Fa tot just quatre dies, els Defensors de la fe es feien ressò a les seves xarxes socials dels xous programats a les illes britàniques que no havien pogut realitzar durant aquesta primavera amb l’Ozzy Osbourne. L’únic però és que no seran aquest 2023, sinó l’any vinent. El comunicat diu el següent: “Judas Priest ens alegrem d'anunciar els nostres primers espectacles de l’any 2024 al Regne Unit i Irlanda. Estem encantats d'iniciar aquesta gira mundial al bressol del heavy metal i estem impacients per retrobar-nos amb la nostra increïble família de priestmaniacs!”.


La gira, sota el recurrent epígraf "Metal Masters", comprèn sis dates a meitats de març i comptarà amb el suport de Saxon i Uriah Heep, en uns concerts que seran els primers a casa seva en nou anys i que no estan enmarcats dins la celebració dels 50 anys de heavy metal. Seran doncs els primers que serviran per a presentar el seu esperadíssim nou treball?