Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



08 d’octubre 2023

I el verb es va fer carn... Els Déus del metall anuncien la data de publicació del nou disc i del seu primer senzill!


Coincidint amb la seva actuació al festival PowerTrip, els Sacerdots han donat un colp d’efecte i han anunciat la sortida del seu esperadíssim nou treball discogràfic que durà per títol Invincible Shield i que veurà la llum el proper 8 de març a través de Sony Music. 
Després que "War Pigs" sonés com a la darrera peça de la música d’ambient prèvia a l’inici del xou de Judas Priest, a les pantalles de vídeo es va poder veure el següent vídeo
Hores després, han aparegut a la xarxa un parell de teasers d’Invincible Shield:



La discogràfica, que editarà la nova referència en multitud de formats, la presenta amb aquestes paraules: “Invincible Shield és el nou àlbum d’estudi de Judas Priest. El proper disc marca el primer llançament de la banda en sis anys, després d’haver celebrat recentment els cinquanta anys en el món de la música i els cinquanta milions de discos venuts”.


Però l’anunci no es queda només aquí, encara n'hi ha més: “El primer single de l’àlbum, 'Panic Attack', es publicarà el proper divendres 13 d’octubre”.