Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



11 de juliol 2023

Una carambola porta a Judas Priest a encapçalar una de les jornades de l’inigualable cartell del festival Power Trip!


Després que ahir l’Ozzy Osbourne cancel·lés pels seus problemes de salut la seva aparició al festival Power Trip i anunciés que la banda que anava a ocupar el seu lloc al cartell: “són amics personals meus i us puc assegurar que no us sentireu decebuts”, el nom de Judas Priest va aparèixer a totes les travesses. I ningú anava errat: els Deus del metall compartiran protagonisme durant la segona jornada del festival amb AC/DC el proper 7 d’octubre a l’Empire Polo Club de San Diego.


Els Sacerdots ho feien públic així: “Power Trippers, esteu preparats per una mica de heavy metal a l’estil Judas Priest? Nosaltres estem a punt i orgullosos d’onejar la bandera del heavy metal en aquests prestigiós festival. Estem llestos per aixecar molt alt les banyes i mantenir junts la fe en el metall en un programa mundialment únic en el seu gènere.”