Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



30 de juny 2023

K.K’s Priest anuncien la sortida de ‘The Sinner Rise Again’ i presenten “One More Shot At Glory” com a primer single!


El segon treball de K.K’s Priest, que inclou nou temes produïts i escrits per en Kenneth Downing, i mesclats i masteritzats per en Jacob Hansen, veurà la llum el proper 29 de setembre a través del Napalm Records
En K.K. explica: “Per continuar amb el llegat del rock i el metall tradicional del qual he tingut la sort de formar part durant més de 50 anys, aquest darrer disc, The Sinner Rides Again, ha estat creat per transportar l'oient a través d’un viatge a cavall entre la realitat i la ficció mitjançant els seus personatges, encara que de vegades els límits entre aquests dos termes es difuminin. Les seves cançons permeten que la imaginació de tots els fans d'aquest meravellós gènere musical escapi de la realitat i s'uneixi amb nosaltres per continuar la nostra experiència de heavy metal en el futur."


Segons Napalm Records, el primer avançament d’aquest nou treball, que es fa acompanyar pel videoclip que es pot veure a continuació, “evoca una batalla on hi ha moltes coses en joc, amb una veu i un doble bombo memorables que preparen el terreny a un estremidor solo de guitarra”. 


El buscatalents de la compañía, en Sebastian Münch, afegeix: "En K.K. Downing ha creat, amb el segon àlbum The Sinner Rides Again, una obra mestra del heavy metal absolutament brillant, que resistirà el pas del temps i serà escoltada pels fans del metall de tot el món durant molts, molts anys. En K.K. Downing és un geni i la veu d’en Tim 'Ripper' Owens és simplement fascinant! Napalm Records està absolutament orgullosa d'ajudar a continuar construint aquest llegat".
Per la seva banda en Downing argumenta el perquè de la signatura amb el segell austríac: Volíem publicar aquest nou disc amb el recolzament d’un gran segell discogràfic, i parlant de les companyies que ens agradaven, Napalm Records era una d'aquestes. No enganyem ningú si diem que Napalm  és un referent en el gènere del heavy metal i ho és des de fa molt de temps. Tenen una relació fantàstica de bandes i artistes tant establerts com nous que són un factor a tenir en compte. Podem trobar els noms d'algunes de les bandes de metall més importants i destacades de l’actualitat i d’altres que ho seran previsiblement en el futur. Em complau dir que estem entusiasmats d'associar-nos amb Napalm Records i treballar junts".


En relació a les peces que apareixeran a The Sinner Rides Again, el full de premsa puntualitza el següent: “Una inquietant introducció de guitarres doblades transporta l'oient al tronador "Sons Of The Sentinel", serpentejant per un territori ple de riffs ardents i un enèrgic solo de guitarra per iniciar el disc amb una energia implacable. L'himne innegablement enganxós "Strike Of The Viper" demostra ser un dels temes més memorables de l'àlbum, abans que "Reap The Whirlwind" envesteixi amb el seu poderós heavy metal clàssic amb acords excel·lents, harmònics que posen la pell de gallina i encomanadisses melodies vocals . El primer senzill "One More Shot At Glory" alça la seva espasa apuntant al cel, arengant instantàniament a la batalla amb el seu riff inicial i els seus encisadors versos, mentre que la veu i el doble bombo memorables preparen el terreny a una galopant secció intermèdia i un estremidor solo de guitarra. "Hymn 66" comandat per un incitador atac metàl·lic, lent i dens i una espurna de blues, mentre que l’enorme cançó principal "The Sinner Rides Again" es mou entre passatges baladístics i sinistres, i té uns acords que fan moure el cap amunt i avall. Començant amb el so d’unes campanes amenaçadores, "Keeper Of The Graves" arrodoneix el tram final de l'àlbum amb una allau de rugits i una sòlida interpretació de n'Owens, abans de descarregar "Pledge Your Souls" i l'èpica muntanya russa de "Wash Away Your Sins" que s'eleven com les espurnes de les brases i que converteixen l’àlbum en una de les peces de metal més gran que ha donat el gènere aquest any”.