Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



25 de juliol 2022

En Ripper prepara nou treball discogràfic en solitari!


Pocs dies després d'acabar la seva gira per terres sud-americanes, en Tim ha sorprès tothom amb l’anunci del llançament, el proper dia 29, del senzill amb el que presentarà el seu proper disc, titulat Emblattled. La formació que entrarà a l’estudi és la composta per en Nick Bellmore a la bateria, en Charlie Bellmore a la guitarra i en Chris Beaudette al baix. La producció del senzill i del futur llarga durada (sota el segell Perseverance Media Group i encara sense data de sortida) anirà a càrrec d’en Jamey Jasta en col·laboració amb en Nick Bellmore. El vocalista de Hatebreed ha comentat el següent: “En Ripper ha estat un dels meus cantants preferits del món del metall des de que Jugulator va aparèixer fa 25 anys. La seva veu poderosa, el seu ampli ventall de registres i la seva ètica de treball m’inspiren cada dia i no puc esperar a que la gent escolti les trituradores peces de metall que estem creant. Són les cançons més heavies de n’Owens fins ara.”


Els fans que vulguin ajudar a què el disc vegi la llum, poden contribuir al projecte (el segon que prendria cos després del coral Play My Game de 2009) a través d’aquest enllaç i aparèixer així a la llista d’agraïments d’en Tim en el llibret que acompanyarà el compacte.