Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



06 de novembre 2021

En David Reece assegura que va estar entre els candidats a ocupar el lloc d’en Rob Halford!


El cantant americà, que va tenir un pas efímer per les fileres d’Accept l’any 1989, va declarar a Waste Some Time With Jason Green que estava molt ben posicionat per substituir en Halford a meitat de la dècada dels noranta: "Estava a Tennessee i encara no havia deixat completament la música, perquè tenia obligacions abans de decidir jubilar-me", va recordar en Reece. "Vaig parlar per telèfon amb la Jayne Andrews un parell de vegades. La decisió estava entre en Ralf Scheepers, en Tim Owens i jo. Els candidats ‘havien acabat reduint a tres o quatre nois, i jo era un d'aquests. En aquells dies, havia fet un disc amb Circle Of Silence i algunes coses molt pesades i intenses, i en Glenn Tipton va dir: ‘Aquest noi té alguna cosa especial. Portem-lo a Anglaterra’, però mai no va arribar a bon port, malgrat ser un dels aspirants en què la gent pensava".


Fa gairebé una dècada, en Scheepers va confirmar a Metal Kaoz que també va estar entre els possibles candidats per a substituir en Rob . "La veritat és que jo estava a la llista de cantants, però, com tots sabeu, en Tim Owens va aconseguir el lloc i va ser una gran encert per part de la banda, ja que és un gran cantant", va dir en Ralf . "Al final, tots vam mostrar-nos satisfets ja que Primal Fear va començar aleshores. Mai em van convidar a assajar amb ells , aquest hauria estat el següent pas, però el nom d’en Tim.va sortir del no res i es va fer amb el lloc. Però ja saps, així és la vida. Per altra banda, també estic feliç perquè no hauria estat gaire temps amb Judas Priest ja que en Rob Halford va tornar."


En una entrevista de 2019 amb Noizz Eater, en K.K. Downing va parlar de la recerca de vocalistes de la banda. Aleshores va dir: "En Ralf Scheepers, era una opció, perquè és genial. Però crec que tothom pensava que tenir algú nou era una millor elecció i, òbviament, en Tim era un gran cantant, i encara ho és. Però com us podeu imaginar, va ser molt difícil trobar algú per substituir en Rob ".