Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



06 d’agost 2018

Judas Priest ja són part del “Hall Of Heavy Metal History”!


Judas Priest van entrar a formar part del “Hall Of Heavy Metal History” el passat dijous 2 d’agost a la cerimònia que va tenir lloc al festival Wacken Open Air, a Alemanya, just abans que els Sacerdots descarreguessin el seu ardent metall davant de 75.000 metalmaniacs en un dels concerts més importants de la gira mundial de presentació de Firepower.
“Ens hem assegurat que Judas Priest obtinguin l’ingrés i el respecte que realment es mereixen” va dir Pat Gesualto, fundador del “Hall Of Heavy Metal History”. “Els agraïm les dècades de dur treball i de dedicació al heavy metal,  una manifestació d’art que ells van ajudar a establir”.
Per la seva banda, els Defensors de la fe deien en el comunicat oficial previ a la gala; "Judas Priest estem encantats i honrats d’acceptar la incorporació al “Hall Of Heavy Metal History i estar entre molts dels nostres amics. Això també envia un gran missatge d'inclusió per a la comunitat metàl·lica de tot el món, així com de preservació i defensa la fe metàl·lica ".
El saló de la historia del Heavy Metal és una organització sense ànim de lucre dedicada a reconèixer aquells músics icònics i executius de la indústria que han fet créixer la llavor del hard rock i el heavy metal fins els nostres dies. La seva contribució al gènere és inestimable i continuen inspirant a fans del heavy metal a tot el món generació rere generació.


El “Hall Of Heavy Metal History”, que celebrarà una gala benefica anual a Anaheim (Califòrnia) durant el mes de gener de l’any vinent, és part de l’organització sense ànim de lucre D.A.D (Drums And Desabilities).