Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



30 de juliol 2021

K.K. Downing: “Li dec tot al heavy metal”.


En K.K. va estar parlant amb en Federico de “El cuartel del metal” en una recent entrevista. En Downing li confessava amb certa mística: "Li dec tot al metall, tota la meva vida i tota la meva existència. Vaig estar allà des del principi, quan encara no existia. El heavy rock no existia i el heavy metal tampoc. Fins i tot el rock no existia veritablement. Teníem el rock & roll a principis dels seixanta, però això era diferent. Estaven en Bill Haley, l’Elvis i en Chuck Berry, però no teníem rock. Teníem blues, que s'estava convertint en blues progressiu. I això va ser genial, van sortit moltes bandes de blues progressiu. Però semblava que no hi havia la música que realment cada cop m’interessava més. Em vaig proposar intentar ser part activa i crear ajudant tant com vaig poder. Però sí, és clar, li dec tot a ell. Ara estic feliç d'estar fent això com he fet sempre, donant tot el que puc per aquesta meravellosa música. No vull que aquesta estimada música sigui una pàgina en els llibres d’història d'aquí a cinquanta anys. Vull que continuï tenint vigència. Per això neixen els sermons del pecador. Potser ens poden ajudar a continuar endavant, a fer créixer el nombre de fans, a unir forces per seguint creant aquesta música i a deixar de banda a les persones que gaudeixen sent crítics amb alguna cosa, només perquè ja fa 40 o 50 anys que existeix.”


En relació al paper de les guitarres i al seu protagonisme en el disc, en Ken explicava: “Fa molt de temps, a principis del 60 i els 70, érem quatre integrants a la banda i jo composava les cançons completament sol. Ara m’adono que gaudia treballant d’aquesta manera, sense en Glenn i en Rob ja que moltes vegades les coses es converteixen en un compromís i calia tenir en compte els gustos de tothom. Per aquest motiu tot va encaixar amb tanta facilitat ja que vaig fer les coses a la meva manera. Hi ha moltes guitarres a l’àlbum. No vaig tocar suficients solos a Judas Priest, sobretot durant els darrers anys, però aquesta és una altra història... Òbviament, ara tinc més control i capacitat per compartir els solos per igual amb l’A.J. com si fóssim un equip y una banda. Això és el que m’agrada i gaudeixo creant aquest tipus de guitarres úniques. I això és el que se suposa que hauríem de fer com a guitarristes: crear alguna cosa única. En un futur m’agradaria ser més aventurer i fer coses més complexes amb els solos”.


Respecte al protagonisme del baix a tota la producció, comentava: “He produït el disc i li vaig dir a en Tony: ’Vull escoltar tot allò que toquis’. Volia que només hi hagués un petit espai entre el baix i les freqüències més greus de les guitarres. A Judas Priest mai vam escoltar suficientment l’Ian. Era difícil d’escoltar el seu baix. Vaig animar a en Tony a crear parts de baix i vaig deixar parts concretes buides per a què ell hi toqués al damunt. M’encanta això. El baixista és un membre molt important en una banda i se l’ha d’escoltar”.


Interrogat sobre el concepte latent darrera el títol i la portada del disc, en Kenneth confirma la seva existència: Sí, és així. Hi ha un munt de coses al disc, és molt profund, significatiu i emotiu per a mi, òbviament. M'encanta tot això, m'encanta la creació de tot el què envolta aquesta gran música que coneixem i estimem: la imatge, la mística, la intriga i l'ambigüitat que ens permet aprofundir en la nostra imaginació i crear interpretacions d’allò que sentim i escoltem. Tot es tracta d’un procés creatiu que és molt important per ser músic, per crear tots aquests paisatges musicals màgics i imaginaris als quals tots ens podem lliurar. Espero que això no soni massa filosòfic” adverteix en K.K. “És divertit. És divertit, però també és molt important per a nosaltres. Aquesta música significa molt per a nosaltres i per això ens l’estimem tant. Les nostres col·leccions de discos també reflecteixen la nostra vida i ho dic com a fan. Per això quan estem damunt de l’escenari som músics que tenim fans entre el públic, però a la vegada no deixem de ser fans d’altres intèrprets. És per això que amb cançons com “Metal Through And Through” o “Raise Your Fists” volen conscienciar tothom que no hi ha diferencia entre els uns i les altres, que som un sol. És el sentiment de pertànyer a la mateixa família metàl·lica de la qual n’he format part tota la meva vida”.


Pel que fa a la història que va inspirar la cançó “The Return Of The Sentinel” l’instrumentista la relatava així: “Un amic em va suggerir la idea de revisar alguna de les cançons de Judas Priest. Vaig gaudir molt agafant una peça del passat i transportant-la al present. No volia oblidar-me de la història, el llegat, d’allò que sóc i d’allò que he aconseguit. Em va agradar la idea i mentre més hi pensava, més m’emocionava. No sabia que el sentinel anava a morir i a ésser derrotat en plena batalla quan vaig començar la cançó, però a mesura que la peça evolucionava i el final arribava, vaig tenir la sensació que aquest podia ser el darrer treball de la meva vida. Podia ser l’última cançó meva que algú escoltés perquè mai saps el que pot passar a la vida, mai. Si anava a ser la meva darrera cançó, el meu epitafi, la idea encara m’atreia més. Volia acabar el treball d’aquesta manera i volia que la gent penses en tot el que havia fet fins aquell moment. Aquest disc significa molt per a mi. És per als fans, però també és per a mi. Aquesta es la meva manera de dir que aquesta música no ha de morir i que pot viure per a sempre”.

28 de juliol 2021

Imatgeria religiosa (LI): Nova campanya per recaptar fons per a la "Glenn Tipton Parkinson’s Foundation".

Aprofitant l'aparició dels Sacerdots al festival Bloodstock Open Air, el proper diumenge 15 d’agost es realitzarà el sorteig d'una de les guitarres d'en Tipton entre les persones que vulguin participar-hi. Els números per a la rifa es podran comprar al festival a partir del dia 11 per 5 lliures i els diners recaptats es destinaran a la "Glenn Tipton Parkinson’s Foundation". El guanyador s'emportarà la guitarra “ESP Limited GT 600 signada per en Glenn i la resta dels membres de Judas Priest.

27 de juliol 2021

Imatgeria religiosa (L): Què hi pot haver més enllà d’aquesta camisa?

Judas Priest mai deixen de sorprendre’ns amb el seu marxandatge. Fa uns dies comentàvem que seria difícil que ho fessin després dels calçotets, però sembla que encara guardaven una bala a la recàmera: la camisa hawaina de Painkiller. En un vídeo a la seu perfil de Facebook es vanaglorien d’ella i dels altres “artefactes” de la seva col·lecció d’estiu.

26 de juliol 2021

“La preproducció del nou àlbum cada cop és més a prop” segons en Rob.


Durant la seva intervenció al podcast "Bloodthirsty", presentat per en Dez Fafara de Devildriver, en Halford va tornar a parlar sobre el prgrés de les sessions de composició del proper treball: "Estem provant els pneumàtics. Tenim bons vimets, com dic jo. Però ja sabeu, nosaltres no parem de picar pedra, continuem ajustant coses i fent noves aportacions. I ara ens estem acostant al punt en què diem: D'acord, tenim prou música. Comencem a pensar en la preproducció’".


"Actualment ens agrada entrar a treballar a l'estudi més que mai perquè, com ja sabeu, les possibilitats avui en dia són infinites", explica el cantant. "És emocionant. Comences amb una massa metàl·lica sense forma i, al final, tens una cosa que perdurarà per sempre. És preciós. És una sensació fabulosa".

25 de juliol 2021

En 'Ripper' actua a l'Artie's Bar & Grill de Frenchtown, New Jersey.

Divendres passat en Ripper Owens en solitari, secundat per la mateixa formació que acostuma a acompanyar-ho pels EE. UU. (composta per Scott Jones, Dougie Manross, Paul Lewis i Denny Archer) va actuar a l'Artie's Bar And Grill on va interpretar cançons de Judas Priest, juntament amb altres de Black Sabath, Dio i Iced Earth. Aquest concert forma part de la sèrie de xous per bars i restaurants que el vocalista va iniciar al Tribble's Bar & Grill de Piedmont, Carolina del Sud, el dia dos, i que va tenir un nou capítol ahir dissabte al Bar XIII de Wilmington, Delaware.





24 de juliol 2021

I després de l’àudio, arriba el videoclip de “Brothers Of The Road”!


Motos, cotxes i heavy metal són els ingredients del tercer vídeo promocional que grava K.K’s Priest, després de “Hellfire Thundrbold” i “Sermons Of The Sinner”, per publicitar el seu debut, Sermons Of The Sinner, que veurà la llum el proper mes d’octubre a través d’Explorer1 Music Group.

23 de juliol 2021

"Brothers Of The Road" nou avançament de K.K's Priest.

Abans d'ahir, els K.K's Priest van presentar un nou avançament, aquest cop només en àudio, de "Brothers Of The Road", un altre dels temes continguts en el seu proper debut Sermons Of The Sinner


D'aquesta peça en concret, en K.K. explicava el següent: "Si t'ho mires d'una determinada manera, aquest disc sona com alguna cosa que ja s'ha fet o que s'hauria d'haver fet. Te moltes coses relacionades amb el passat. Per exemple, "Brothers Of The Road". Si elimines la lletra i et quedes només amb la música, podríes estar escoltant "You' Ve Got Another Thing Coming"."
I ahir mateix s'anunciava que la sortida d'aquesta opera prima s'endarreria fins a principis d'octubre, coincidint en el temps amb la publicació del box-set de Judas Priest 50 Heavy Metal Years Of Music. Per alleugerir aquests mesos d'espera, la banda ha anunciat la pre-venda d'una edició en vinil platejat limitada i autografiada, i un pergamí, cargolat sobre un parell de cilindres de ferro per facilitar-ne la conservació, amb les lletres de les deu cançons del disc i que es servirà amb un certificat d'autenticitat i signat per en K.K. 

18 de juliol 2021

És K.K’s Priest un sucedani de Judas Priest?


Han estat moltes les veus que s’han preguntat si K.K’ s Priest és la interpretació personal que en Ken fa de Judas Priest. En Tim Owens ja va donar la seva opinió i ara és el ros instrumentista qui ha ofert la seva visió al respecte en el programa Planet’s Rock: "Bé, l'últim que volia era convertir-me únicament en la meva versió particular dels Priest, però puc arribar a entendre aquests comentaris. Però la realitat és que estic aquí i que tot i oferir-me per tornar a Judas Priest, els meus serveis han estat rebutjats de forma sistemàtica” relata un Downing dolgut. “Tot el que puc dir” continua raonant, “és que no volia prescindir del llinatge Priest perquè em pertany com a qualsevol altre, fins i tot més. He estat membre de Judas Priest des de 1968. M'he fet gran al seu costat. Judas Priest es va convertir en la banda arquetípica de heavy metal amb el cuir i les tatxes, i vaig ser el primer en adoptar aquesta imatge i convertir-la en el tret identitari de la banda. Per tant, em sento justificat de poder donar continuïtat amb K.K’ Priest a la meravellosa música que vaig ajudar a crear a Judas Priest i de la qual em sento infinitament orgullós. I els fans hi són. Ens hem fet grans junts. Per què aturar-se o canviar? Continuem".


"Es tracta de la meva posta de sol vital", continua argumentant el guitarrista de seixanta-nou anys. "Porto molts anys a l’esquena, més dels que tinc per endavant (riu). És per això que vull trasmetre un missatge d’alegria. És la celebración d’un aniversari i no és el momento de ximpleries. Sortirem a divertir-nos i si algú vol pujar a l’escenari a tocar amb nosaltres com a convidat, també serà fantàstic".


En relació a les similituds que es poden trobar entre el debut Sermons Of The Sinner i l’àlbum Painkiller, el guitarrista tampoc hi troba una relació directa: "No ho acabo de veure però, que passaria si el so de l’un fos tan proper al de l’altre?" diu en Downing al Bryan Reesman de Billboard. "Tot és subjectiu i depèn absolutament de com ho sent i ho percep cada fan. Sí que penso que sona fresc i desprén molt energía. Crec que és un bon disc. És el primer que faig després de la meva etapa a Judas Priest perquè realmente no volia fer més. M’ho van demanar, però per a mi Judas Priest era el final del camí”.


“Judas Priest ha estat la meva vida”, continua recordant amb acritud ara a Kaoos TV. “Jo només he volgut estar a Judas Priest. Vaig ser el membre més fidel. No vaig deixar la banda com van fer en Glenn i en Rob per gravar i publicar discos amb altres músics, ni vaig tenir la meva pròpia botiga web per vendre les meves pròpies samarretes. Mai ho vaig fer. Estava totalment compromès amb Judas Priest. Quan tenia qualsevol idea interessant volia que s’utilitzés a Judas Priest. La meva manera de pensar era: ‘Em centraré en composar cançons realment bones. Si no ho són les llençaré a les escombraries, però si valen la pena les presentaré a la resta del grup’. Per tant, si en Rob i en Glenn pensaven que tenien idees musicals fortes, haurien d’haver-les aportat a Judas Priest. Això és el que penso. Si aquestes idees no fossin prou interessant, no sé perquè voldrien llançar àlbums amb cançons descartades. Però tornant al present, el material que acabo de gravar pel nou disc podria haver aparegut a qualsevol àlbum de Judas Priest. Per això estic dient que durant tots els anys de la història de Judas Priest, vaig ser completament fidel. Mai vaig amagar res”.


“Tot això ho explico” relata novament al postcast de l’Eddie Trunk, “perquè vaig entrar a formar part de Judas Priest sent un nen i m’agradaria deixar clar que encara considero que sóc la mateixa persona; vull tocar música ara i en el futur, però recordant sempre el meu passat. No puc mudar la meva pell com una serp, no puc negar el meu passat. Sóc qui sóc i tinc el meu estil. La manera de tocar, d’escriure, d’actuar segueix sent la mateixa”.

17 de juliol 2021

Judas Priest avancen "The Hellion"/"Electric Eye" en directe!


Els Sacerdots de la fe metàl·lica han posat en circulació el primer tema restaurat d'un dels tretze directes inèdits que llençaran dins de la capsa commemorativa i limitada 50 Heavy Metal Years Of Music. Es tracta de "The Hellion"/"Elecrtic Eye" gravat en directe al The Summit de Houston, Texas, el 21 de juny de 1986.

 
De la mateixa manera també han publicat un tràiler per anar escalfant la pre-venda d'aquest proper box-set.

16 de juliol 2021

Judas Priest celebra el seus cinquanta anys de música heavy metal llançant un colossal boxset de 42 discos compactes.


Aquesta és la notícia que banda havia dit que anunciaria fa un parell de dies: la publicació de 50 Heavy Metal Years Of Music, una capsa d’edició limitada amb tots els àlbums oficials d’estudi i en viu publicats fins a la data (curiosament Battle Cry no apareix en el llistat si bé li correspondria el número 28), a més de 13 discos inèdits, absolutament tots ells mesclats per en Tom Allom a La Cucina W8 i remasteritzats per Alex Wharton a Abbey Road Studios a partir de l’àudio original. Es tracta doncs del llançament més extens de música inèdita que la banda ha fet mai i sortirà el 15 d’octubre a través de Sony Music.


El cofre 50 Heavy Metal Years Of Music inclou tots els discos del grup remasteritzats i presentats en mini carpetes tipus vinil a l'estil japonès, tres directes inèdits gravats amb un 24 pistes i uns altres 5 extrets dels arxius de el grup. La caixa, de la mateixa manera que els discos, ha estat dissenyada per l'habitual col·laborador Mark Wilkinson i es completa amb cinc fotos de Ross Halfin signades pels membres del grup, una fulla d’afaitar numerada i roma el disc British Steel, un llibre amb memorabilia, fotos rares, pòsters i anuncis entre altres coses, una rèplica del programa de gira de British Steel i dues rèpliques de pòsters de la gira alemanya de British Steel i de la gira europea de Defenders Of The Faith.
El disc Reflections, extret del boxset, es podrà comprar independentment en format CD i doble elapé.

El contingut detallat dels cedés és el següent:
CD1 – Rocka Rolla
CD2 – Sad Wings of Destiny
CD3 – Sin After Sin
CD4 – Stained Class
CD5 – Killing Machine
CD6 – Unleashed In The East (Live In Japan)
CD7 – British Steel
CD8 – Point Of Entry
CD9 – Screaming For Vengeance
CD10 – Defenders Of The Faith
CD11 – Turbo
CD12 & CD13 – Priest… Live!
CD14 – Ram It Down
CD15 – Painkiller
CD16 – Jugulator
CD17 & CD18 – ’98 Live Meltdown
CD19 – Demolition
CD20 & CD21 – Live In London
CD22 – Angel Of Retribution
CD23 – Nostradamus (Act 1) & CD24 – Nostradamus (Act 2)
CD25 – A Touch Of Evil Live
CD26 & CD27 – Redeemer Of Souls
CD29 – Firepower

CD30 & CD31 – Live In Atlanta ’82 (Gravació inèdita)
CD30
The Hellion / Electric Eye
Riding on the Wind
Heading Out to the Highway
Metal Gods
Bloodstone
Breaking the Law
Sinner
Desert Plains
The Ripper
Diamonds and Rust
CD31
Devils Child
Screaming for Vengeance
You’ve Got Another Thing Coming
Victim of Changes
Living After Midnight
The Green Manalishi (With the Two Pronged Crown)
Hell Bent For Leather

CD32 – Live at the Mud Club ’79 (Gravació inèdita)
Hell Bent For Leather
Delivering The Goods
Running Wild
Beyond The Realms Of Death
The Green Manalishi (With the Two Pronged Crown)
Victim Of Changes
Rock Forever
Starbreaker

CD33 & CD34 – Live In Houston ’86 (Gravació inèdita)
CD33
Out In The Cold
Locked In
Heading Out To The Highway
Metal Gods
Breaking the Law
Love Bites
Some Heads Are Gonna Roll
The Sentinel
Private Property
Desert Plains
Rock You All Around The World
CD34
The Hellion/ Electric Eye
Turbo Lover
Freewheel Burning
Victim of Changes
The Green Manalishi (With the Two Pronged Crown)
Living After Midnight
You’ve Got Another Thing Comin’
Hell Bent for Leather

CD35 & CD36- Live In New Haven ’88 (Gravació inèdita)
CD35
The Hellion/ Electric Eye
Metal Gods
Sinner
Breaking the Law
Come and Get It
I’m a Rocker
The Sentinel
The Ripper
Beyond the Realms Of Death
Some Heads Are Gonna Roll
CD36
Turbo Lover
Ram It Down
Heavy Metal
Victim of Changes
The Green Manalishi (With the Two Pronged Crown)
Living After Midnight
You’ve Got Another Thing Comin’
Hell Bent for Leather

CD37 – Los Angeles ’90 (Gravació inèdita)
Riding on the Wind
Grinder
Heading Out to the Highway
Between the Hammer & the Anvil
Bloodstone Better by You, Better Than Me
Leather Rebel
The Green Manalishi (With the Two Pronged Crown)
Hell Bent for Leather
You’ve Got Another Thing Coming

CD38 – London ’81 (Gravació inèdita)
Solar Angels Intro / Heading Out to the Highway
Metal Gods
Hell Bent for Leather
Breaking the Law
Sinner
Beyond the Realms of Death
Grinder
Desert Plains
You Don’t Have to Be Old to Be Wise
Victim of Changes
The Green Manalishi (With the Two Pronged Crown)

CD39 – Denver ’80 (Gravació inèdita)
Hell Bent for Leather
The Ripper
Running Wild
Living After Midnight
Sinner
Beyond the Realms of Death
You Don’t Have to Be Old to Be Wise
Grinder
Victim of Changes
Steeler
Genocide
Tyrant
The Green Manalishi (With the Two Pronged Crown)

CD40 – Irvine ’91 (Gravació inèdita)
Hell Bent for Leather
Heading Out to the Highway
The Hellion / Electric Eye
Diamonds and Rust
All Guns Blazing
Metal Gods
Some Heads Are Gonna Roll
The Ripper
Night Crawler
Turbo Lover
A Touch of Evil
Painkiller
The Green Manalishi (With the Two Pronged Crown)
Breaking the Law
Living After Midnight
You’ve Got Another Thing Coming

CD41 & CD42- Beyond Live & Rare (Gravació inèdita)
CD41
Epitaph (Studio Demo) Demo from 1976’s Sad Wings Of Destiny
Solar Angels (Live) July 22, 1981 – New York, NY – The Palladium
Sinner (Live) July 22, 1981 – New York, NY – The Palladium
Desert Plains (Live) July 22, 1981 – New York, NY – The Palladium
You Don’t Have To Be Old To Be Wise (Live) July 22, 1981 – New York, NY – The Palladium
Genocide (Live) May 09, 1978 – Cleveland, OH – Agora Theatre
Victim Of Changes (Live) May 09, 1978 – Cleveland, OH – Agora Theatre
Ripper (Live) May 09, 1978 – Cleveland, OH – Agora Theatre
Screaming For Vengeance (Live) November 24, 1982 – Tucson, AZ – Tucson Convention Center
The Green Manalishi (With The Two Prong Crown) (Live) June 07, 1981 – Odessa, TX – Ector County Coliseum
Victim of Changes (Live) June 07, 1981 – Odessa, TX – Ector County Coliseum
CD42
Tyrant (Live) June 07, 1981 – Odessa, TX – Ector County Coliseum
Diamonds and Rust (Live) February 14, 1981 – Amsterdam, Netherlands – Jaap Edenhal
White Heat Red Hot (Live) July 29, 1978 – Tokyo, Japan – Yuubin Chokin Hall
Better By You Better Than Me (Live) July 29, 1978 – Tokyo, Japan – Yuubin Chokin Hall
Starbreaker (Live) July 29, 1978 – Tokyo, Japan – Yuubin Chokin Hall
Rock Forever (Live) Killing Machine Tour – February 09, 1979 – Tokyo, Japan – Kōsei Nenkin Kaikan
Evil Fantasies (Live) Killing Machine Tour – February 09, 1979 – Tokyo, Japan – Kōsei Nenkin Kaikan
Troubleshooter (Live) World Wide Blitz Tour – February 29, 1981 – Wiesbaden, Germany – Rhein-Main-Halle
Grinder (Live) World Wide Blitz Tour – February 29, 1981 – Wiesbaden, Germany – Rhein-Main-Halle
The Sentinel (Live) May 02, 1984 – Albuquerque, NM – Tingley Coliseum
Freewheel Burning (Live) May 02, 1984 – Albuquerque, NM – Tingley Coliseum
All Guns Blazing (Live) August 17, 1991 – Montreal, QC, Canada – Forum
Painkiller (Live) March 26, 1991 – Sheffield, England – Sheffield City Hall
Mother Sun (Live) October 11, 1975 – Slough, England – Slough College

Reflections (LP)
Cara A
Let Us Prey / Call for the Priest
You Don’t Have to Be Old to Be Wise
Fever
Eat Me Alive
Cara B
All Guns Blazing
Never The Heroes
Dissident Aggressor (Live)
Out in the Cold (Live)
Running Wild (Live)
Cara C (Gravacions inèdites)
Victim Of Changes (Live)  (May 09, 1978 – Cleveland, OH – Agora Theatre)
The Green Manalishi (With the Two Pronged Crown) (Live)  (Point of Entry ‘Worldwide Blitz’ Tour – Live in Hammersmith, London – November 21, 1981 – Foundations Forum – Hammersmith Odeon)
Bloodstone (Live) (Screaming For Vengeance World Vengeance Tour – Live in Atlanta, GA – December 11, 1982 – The Omni)
The Ripper (Live)  (Irvine, CA – July 12, 1991 – Irvine Meadows Amphitheatre)
Cara D (Gravacions inèdites)
Beyond the Realms of Death (Live) (Killing Machine/Hell Bent For Leather Tour – Live In New York, NY – March 11, 1979 – The Mudd Club)
The Hellion / Electric Eye (Live) (Turbo ‘Fuel For Life’ Tour – Live In Houston, TX – June 21, 1986 – The Summit)
Sinner (Live) (Ram It Down ‘Mercenaries Of Metal’ Tour – Live In New Haven, CT – August 7, 1988 – New Haven Veterans Memorial Coliseum)

Reflections (CD) (*Gravacions inèdites)
Let Us Prey / Call for the Priest
You Don’t Have to Be Old to Be Wise
Fever
Eat Me Alive
All Guns Blazing
Never The Heroes
Dissident Aggressor (Live)
Out in the Cold (Live)
Running Wild (Live)
*Victim Of Changes (Live) (May 09, 1978 – Cleveland, OH – Agora Theatre)
*The Green Manalishi (With the Two Pronged Crown) (Live) (Point of Entry Worldwide Blitz’ Tour – Live in Hammersmith, London – November 21, 1981 – Foundations Forum – Hammersmith Odeon)
*Bloodstone (Live) (Screaming For Vengeance World Vengeance Tour – Live in Atlanta, GA – December 11, 1982 – The Omni)
* The Ripper (Live) (Irvine, CA – July 12, 1991 – Irvine Meadows Amphitheatre)
*Beyond the Realms of Death (Live) (Killing Machine/Hell Bent For Leather Tour – Live In New York, NY – March 11, 1979 – The Mudd Club)
*The Hellion / Electric Eye (Live) (Turbo ‘Fuel For Life’ Tour – Live In Houston, TX – June 21, 1986 – The Summit)
*Sinner (Live) (Ram It Down ‘Mercenaries Of Metal’ Tour – Live In New Haven, CT – August 7, 1988 – New Haven Veterans Memorial Coliseum)


"La caixa recopilatòria de Judes Priest que representa 50 anys de heavy metal és el tresor màxim que defineix el compromís indestructible de la banda per mantenir i defensar la lleialtat amb el heavy metal", assenyala en Rob Halford en el comunicat de premsa de la companyia.
Per la seva banda, el guitarrista Glen Tipton assegura que aquesta selecció "és una gran part de la història del metall i com a tal perdu
rarà en el temps".

15 de juliol 2021

S'apropa alguna cosa increïble...?


Això és el que Judas Priest deixen entreveure a través del petit vídeo que ahir van penjar a les seves xarxes socials (el qual podeu veure clicant a la imatge superior) i que venia acompanyant de la següent frase: "Preparat per celebrar cinquanta anys de heavy metal..." A la publicació també hi ha un enllaç que ens dirigeix a una pàgina de Sony amb un compte enrrere i on se'ns insta a apuntar-nos al butlletí digital de la banda per rebre tota classe d'informacions futures. Quin serà aquest increïble anunci...?

13 de juliol 2021

K.K. Downing: "Judas Priest es van tornar massa auto-complaents".

Més enllà de la carrera en solitari d’en Halford, de les cerveses que es prenia en Tipton i de la pèrdua d’intensitat dels xous, l’auto-complaença en la dinàmica de treball en la qual havien caigut Judas Priest va ser un altre dels factors que van precipitar la marxa d’en K.K. de la banda. Segons comentava a The Metal Voice: “En els primers temps, vam fer dos discos es un any, si bé acostumàvem a fer un disc cada dotze mesos. Així que ara estic reprenent aquest ritme perquè aquest disc no vull que sigui el darrer de la meva vida. Nosaltres vam caure a la trampa: ‘D’acord, quatre o cinc anys entre cada disc’. Fas això perquè et prens unes vacances més llargues, et tornes més complaent. És el que està passant a Judas Priest, crec que han tret dos discos en deu anys. Em refereixo a que definitivament s’ho estan prenent amb calma en comparació a quan jo estava a la banda. Crec que en els deu anys anterior vam fer sis discos i això és poc en comparació amb el què havíem fet en el passat. No puc esperar per tornar a entrar a l’estudi" continua en Downing, Són moltes les coses que vull gravar i no penso aturar-me”.

11 de juliol 2021

Quin són els motius que van portar a en K.K: a posar el nom K.K’ s Priest a la seva banda?


El nom triat pel guitarrista per anomenar la banda ha aixecat certa polèmica a l’entendre’s el seu acrònim com una referència més que explícita al seu ex grup. En declaracions a l’Eddie Trunk, en K.K. surt al pas d'aquesta controvèrsia i defensa el motiu de la seva elecció: “Vaig sentir que fer servir el nom ‘Priest’ estava justificat a causa del meu llarg llegat i, òbviament, a l’haver-hi estat des del començament, hi tinc tot el dret del món. Vaig estar-hi donant moltes voltes, però no volia un nom que estigués totalment desvinculat de la meva història i les meves arrels. Vull que aquesta banda tingui un vincle amb el passat, perquè en ‘Ripper’ hi és i en Les serà el nostre convidat especial en alguns dels propers concerts, la qual cosa és fantàstica. Jo hi era des del principi i senzillament no volia deixar enrere el nom ‘Priest’. No puc dir-me Wild Crazy Boys perquè no té res a veure amb mi ni amb la meva vida. Podria haver anomenat la banda amb un nom fosc i no relacionat amb el meu passat, però quan escolteu la música, automàticament pensareu en mi. I la música parlarà per si mateixa i els fans sabran que estic fent allò que m'agrada i oferint-los-hi amb el desig sincer que els entusiasmi".


“Aquest és el punt en el qual em trobo en aquest moment i em sento justificat per seguir endavant amb el concepte amb tot el que comporta. Crec que tinc més dret que altres persones a usar el nom de Priest i espero que això tingui algún sentit pel fans. Simplemente no vull oblidar el meu passat perquè forma part del què sóc” conclou en K.K.


Sé que Judas Priest ha guanyat nous fans i més joves, i els desitjo el millor, però estic mirant la banda, i no és el grup en el qual vaig estar durant 40 anys. No és la mateixa banda per a mi. Hi ha nois, als quals no mai no he conegut, que toquen les meves cançons com a ‘Priest’. Per quin motiu doncs, no puc portar també el nom ‘Priest’? Estàn en Rob i l’Ian i en Ripper i jo. Això és el que hi ha".

07 de juliol 2021

Imatgeria religiosa (XLIX): Ja tenim gallumbos!

Després de la colònia d’en K.K., el cafè, els puzzles, els anells i el rom, arriba un altre ítem esperpèntic i "indispensable": la roba interior d’home. La casa Sockshop llença al mercat la línia oficial de mitjons i calçotets inspirats principalment en el disc British Steel. Els calçotets venen presentats en un pack de dues peces amb motius de l’esmentat disc, mentre que els mitjons es serveixen en un paquet de quatre amb brodats de la icònica portada, dos diferents logos i la cèlebre forca del diable.



Quin serà el proper article amb el què ens sorprendran? Què hi pot haber més enllà d'uns calçotets? Bé, potser ja tenim la resposta... abans d'això ja van posar a la venda a través de la seva pàgina oficial ítems com les mascaretesels davantals, i d'altres més estrambòtics com el ferro per marcar la carn, la decoració nadalenca o el quadern per pintar les portades dels seus discos...

01 de juliol 2021

En Ripper va tancant serrells abans de salpar amb K.K’s Priest!


Tot i mantenir-se allunyat dels focus mediàtics, en Ripper mai ha parat ni un segon. A part de les ara minvades actuacions en solitari, les seves aparicions com a col·laborador en els àlbums de grups diversos és una constant. Aquí presentem un recull de les darreres.
A principis de febrer, la banda alemanya de death metal Debauchery va avançar el senzill “Bloodking” del seu disc Monster Metal. En aquesta peça en Tim fa una breu contribució testimonial com a segona veu.



A finals de maig, va ser la formació noruega de heavy metal melòdic Nergard la que va publicar el lyric vídeo de "Now Barely Threee" una de les peces que formarà part del l’àlbum Eternal White, un treball conceptual sobre la fallida empresa dels exèrcits finlandesos i suecs quan van intentar envair Noruega el 1718. N’Owens posa la veu al general Carl Gustav Armfeldt.



Els darrers dies del mes de juny van ser testimonis de l’estrena del single titulat "Resistance que formarà part de Validity, el quart treball de Pyramid, el projecte del baixista americà Lance Sawyer que acostuma a reunir en els seus discos alguns dels vocalistes i músics més importants de l’escena. Aquí en Ripper aporta la seva veu, així com també ho fa a la resta de cançons de l’àlbum.



No oblidem que ja fa un bon grapat d’anys, poc abans que en Ripper entrés a formar part del projecte Trinity juntament amb en Geoff Tate i en Blaze Bailey, va participar amb aquestes dues veus al tema “Taking Of The World” del disc Resurrection d’Operation: Mindcrime.